Κατασκευή ιστοσελίδας

5 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, για την κατασκευή της νέα σας ιστοσελίδας

1.Πλάνο

Πριν προχωρήσεις στην απόφαση να φτιάξεις μία σελίδα για την επιχείρηση σου, σκέψου τι θα ήθελες να προσφέρει αυτή η σελίδα στην επιχείρηση σου. Σημείωσε λοιπόν κάπου τους στόχους σου.

2.Κόστος

Ορίστε το ποσό των χρημάτων που διαθέτετε. Μιλήστε με τον προγραμματιστή σας και ξεκινήστε σταδιακά την κατασκευή της ιστοσελίδας. Καθορίστε πώς πρέπει να είναι η σελίδα στην πρώτη φάση και πώς θα πρέπει να εξελιχθεί σε επόμενες φάσης.

3.Έρευνα

Περιηγηθείτε προσεκτικά σε άλλες Ιστοσελίδες. Μην κοιτάτε μόνο σελίδες ανταγωνιστών σας. Σημειώστε κάπου κάθε domain που έχετε δεί τι σας αρέσει και τι όχι.

4. Μοιραστείτε

Όταν βρείτε μία εταιρεία για να ξεκινήσει το project σας, μοιραστείτε τις παραπάνω πληροφορίες με αυτούς. Θα τους βοηθήσει πάρα πολύ να καταλάβουν τις ανάγκες σας και να σχεδιάσουν τη σελίδα σας όπως την έχετε σκεφτεί.

5.Επιλέξτε

Επιλέξτε την εταιρεία που θα συνεργαστείτε για την σελίδα σας. Να υπάρχει επικοινωνία μεταξύ σας. Η ανάπτυξη της ιστοσελίδας είναι μία διαδικασία συνεργασίας. Βρείτε λοιπόν κάποιον που μπορεί να προτείνει ιδέες και δείχνει ενδιαφέρον για αυτό που θέλετε να κάνετε. 


Μοιράσου το άρθρο: